Teotihuacan: Stad der Goden (NL)

  • Nederlands
€ 45,00
Op voorraad

Het spel Teotihuacan: Stad der Goden situeert zich in precolumbiaans Amerika. De spelers zijn getuigen van de bloei en de ondergang van deze succesvolle beschaving!

Teotihuacan: Stad van de Goden is een strategisch bordspel waarin het inzetten van arbeiders en grondstoffen, slimme planning en aanpassingsvermogen belangrijk zijn. Iedere speler geeft opdrachten aan een groep dobbelsteen-arbeiders die langs actielocaties rondgaan op een modulair bord.

Een speler die aan beurt is verplaatst een arbeider naar een nieuwe locatie, kies er één van de twee actiemogelijkheden en waardeert zijn arbeiders op, of neemt een sterke bonusactie zonder opwaardering.

Terwijl het mysterieuze verval van Teotihuacan nadert, verwerven de spelers technologieën, werken ze aan de prachtige Piramide van de Zon, bouwen ze huizen voor de inwoners van de stad, verzamelen ze kostbare maskers en beklimmen ze de trappen van drie grote tempels. Bij elke zonsverduistering worden de inspanningen geëvalueerd. Wie behaalt het meest roem?

Kenmerken
Aantal spelers1-4
Aanbevolen leeftijd12+
Type spelBordspel
Speelduur90-120 min
TaalNederlands
Merk / UitgeverJumping Turtle Games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijn

  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.