Teotihuacan: Stad der Goden (NL)

Merk: Jumping Turtle Games

In voorraad

€ 45,00

Het spel Teotihuacan: Stad der Goden situeert zich in precolumbiaans Amerika. De spelers zijn getuigen van de bloei en de ondergang van deze succesvolle beschaving!


Teotihuacan: Stad van de Goden is een strategisch bordspel waarin het inzetten van arbeiders en grondstoffen, slimme planning en aanpassingsvermogen belangrijk zijn. Iedere speler geeft opdrachten aan een groep dobbelsteen-arbeiders die langs actielocaties rondgaan op een modulair bord.

Een speler die aan beurt is verplaatst een arbeider naar een nieuwe locatie, kies er één van de twee actiemogelijkheden en waardeert zijn arbeiders op, of neemt een sterke bonusactie zonder opwaardering.

Terwijl het mysterieuze verval van Teotihuacan nadert, verwerven de spelers technologieën, werken ze aan de prachtige Piramide van de Zon, bouwen ze huizen voor de inwoners van de stad, verzamelen ze kostbare maskers en beklimmen ze de trappen van drie grote tempels. Bij elke zonsverduistering worden de inspanningen geëvalueerd. Wie behaalt het meest roem?

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 90-120 min
Aantal spelers 1-4
Leeftijd 12+
Merk / Uitgever Jumping Turtle Games
Soort Bordspel
Taal Nederlands
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 6,95 euro Gratis +/- 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

 

*** Ook tijdens de Coronacrisis blijft Lotana leveren via Bpost (B) en DHL (NL). Door de drukte bij de vervoerders kan jouw pakketje wat langer onderweg zijn dan normaal. Afhalingen in ons magazijn zijn tijdelijk niet mogelijk.***

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.