The Mind (NL)

  • Nederlands
€ 12,20
(incl. BTW)
Op voorraad

Het spel The Mind van White Goblin Games is een experiment. Het geeft de spelers een heel speciale team-ervaring. Als jullie erin slagen om de laatste level te voltooien, zullen jullie op een roze wolk zweven.

Het spel The Mind bestaat uit kaarten met de nummers 1 tot 100. De spelers proberen één voor één de verschillende spelniveaus te voltooien. In een niveau ontvangt elke speler een hand van kaarten die gelijk is aan het nummer van het niveau: één kaart in niveau 1, twee kaarten in niveau 2, etc. Collectief moet je deze kaarten in het midden van de tafel spelen op een enkele aflegstapel in oplopende volgorde.

In het spel The Mind mag je echter niets bespreken met elkaar en op geen enkele manier informatie met elkaar uitwisselen. Desondanks kunnen jullie als team toch iedere level voltooien door jullie gedachten te verbinden en zo samen de overwinning te behalen. Je staart dus gewoon in elkaars ogen en als je voelt dat de tijd rijp is, speel je je laagste kaart. Als niemand een kaart lager vast heeft dan wat je hebt gespeeld, gaat het spel verder. Als iemand er toch vast heeft, verlies je één leven.  Verlies je jouw hele leven, dan verliezen jullie het spel.

Wie op zoek is naar extra uitdaging, kan het spelletje The Mind ook in extreme modus spelen. Hierbij worden alle gespeelde kaarten met de bovenkant naar beneden op de stapel gelegd. Je kijkt niet naar de gespeelde kaarten tot aan het einde van een level. Op dat moment verlies je levens voor kaarten die niet zijn gespeeld.

Kenmerken
Aantal spelers2-4
Aanbevolen leeftijd8+
Type spelKaartspel, Coöperatief
Speelduur15 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkJa
Merk / UitgeverWhite Goblin Games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.