Lotana - blog

Pagina
Fiesta de los Muertos - review

Fiesta de los Muertos - review

Het feest van de doden op 1 november is een belangrijke feestdag in Mexico. De naam van dit feest is Fiesta de los Muertos. Op deze dag halen ze de overledenen uit hun graf en maken ze er een gezellige dag van op het kerkhof. Klinkt luguber, maar dit valt al bij al wel mee.

Schildpaddenrace - review

Schildpaddenrace - review

Wie denkt dat schildpadden altijd tijd genoeg hebben en niet vooruit zijn te branden, die heeft nog nimmer een schildpad die honger heeft gezien. Als je de titel van het spel ziet, zal het je gelijk duidelijk zijn, dat de schildpadden in dit doosje al een tijd niet gegeten hebben.

Toverketel - review

Toverketel - review

Haal je beste tovenaarskunsten boven, blink de ketels op en maak je klaar voor de toverdrankles! In Toverketel brouwen de spelers een toverdrank in een magische ketel. Alle spelers verzamelen op de betoverde toverberg rond de magische toverketel staan. Op mysterieuze wijze toont deze welke ingrediënten tevoorschijn getoverd moeten worden om de toverdrank te brouwen.

Small World of Warcraft - review

Small World of Warcraft - review

Small World meets Warcraft. Velen hadden er nooit bij stilgestaan wat het zou geven als je deze 2 werelden zou combineren. Wel, bij Days of Wonderdus blijkbaar wel. Meestal klinken zulke titels altijd geweldig, zoals de eerste keer dat de film Alien vs. Predator uit kwam, maar oh boy, viel dat tegen. Maar is dat bij dit bordspel ook het geval ?

Anubixx - review

Anubixx - review

Anubixx speelt zich af in het oude Egypte, waar je een tegelvloer gaat leggen, een triomfboog maakt en een piramide gaat bouwen, of toch proberen om zo volledig mogelijk te bouwen.

Pappy Winchester - review

Pappy Winchester - review

Pappy Winchester is niet meer. Hij was de grootste van alle oplichters en iedereen weet dat hij stinkrijk was. Zijn laatste wens was dat zijn nabestaanden konden genieten van zijn fortuin en van de percelen van zijn boerderij, en dat de rijkste van hen aan het hoofd van de familie komt te staan. Wel, het belangrijkste was dat zijn geld in de familie bleef. 

Ticket to Ride Amsterdam - review

Ticket to Ride Amsterdam - review

In deze elegante versie van Ticket to Ride racen spelers tegen elkaar om de meest lucratieve en commerciële routes te claimen, contractkaarten te vervullen en de meest waardevolle handelswaar te verzamelen in de bruisende straten van de legendarische stad.

Ninja Night - review

Ninja Night - review

Ninja Night speelt zich af in het Japan van 1444. De spelers kruipen in de huid van Ninja leerlingen en proberen zich te bewijzen aan de sensei. De leerlingen worden naar een vijandelijk dorp gestuurd om missies te voltooien.

De Crew - review

De Crew - review

'The Crew: op weg naar de negende planeet' is een cooperatief spel waar de spelers slagen gaan halen, en dat doen ze als astronauten die op een onzeker ruimteavontuur vertrokken zijn. Er gaan trouwens geruchten rond over een onbekende planeet die ze stilaan naderen.

Archipelago - review

Archipelago - review

Het is een semi-coöperatief spel (de hype van het moment trouwens) waarbij je geheime doelen op je agenda hebt en ook een pacifist of separatist roet in het eten kan gooien.Belangrijk in dit spel is de revolutie-meter. Die wordt bepaald door een aantal factoren en elementen.

Pagina