Lotana - blog

Anubixx - review

Anubixx - review

Anubixx speelt zich af in het oude Egypte, waar je een tegelvloer gaat leggen, een triomfboog maakt en een piramide gaat bouwen, of toch proberen om zo volledig mogelijk te bouwen.

Pappy Winchester - review

Pappy Winchester - review

Pappy Winchester is niet meer. Hij was de grootste van alle oplichters en iedereen weet dat hij stinkrijk was. Zijn laatste wens was dat zijn nabestaanden konden genieten van zijn fortuin en van de percelen van zijn boerderij, en dat de rijkste van hen aan het hoofd van de familie komt te staan. Wel, het belangrijkste was dat zijn geld in de familie bleef. 

Ticket to Ride Amsterdam - review

Ticket to Ride Amsterdam - review

In deze elegante versie van Ticket to Ride racen spelers tegen elkaar om de meest lucratieve en commerciële routes te claimen, contractkaarten te vervullen en de meest waardevolle handelswaar te verzamelen in de bruisende straten van de legendarische stad.

Ninja Night - review

Ninja Night - review

Ninja Night speelt zich af in het Japan van 1444. De spelers kruipen in de huid van Ninja leerlingen en proberen zich te bewijzen aan de sensei. De leerlingen worden naar een vijandelijk dorp gestuurd om missies te voltooien.

De Crew - review

De Crew - review

'The Crew: op weg naar de negende planeet' is een cooperatief spel waar de spelers slagen gaan halen, en dat doen ze als astronauten die op een onzeker ruimteavontuur vertrokken zijn. Er gaan trouwens geruchten rond over een onbekende planeet die ze stilaan naderen.

Archipelago - review

Archipelago - review

Het is een semi-coöperatief spel (de hype van het moment trouwens) waarbij je geheime doelen op je agenda hebt en ook een pacifist of separatist roet in het eten kan gooien.Belangrijk in dit spel is de revolutie-meter. Die wordt bepaald door een aantal factoren en elementen.

Saboteur de Verloren Mijnen - review

Saboteur de Verloren Mijnen - review

Soepel saboteren - Moest u nog niets van de Saboteur-reeks hebben en toch overwegen om er mee te beginnen, dan is dit misschien wel de betere instap, omdat het spel met het bord beter georganiseerd is en gewoonweg er mooier uitzet.